- -
Zoek op product
Reset   Zoek
Productgroep
Gereedschappen en hulpmaterialen
Overige
Maandactie Privacy Beleid STS

 

Afdeling gereedschappen en hulpmaterialen

STS levert een compleet programma handgereedschappen en hulpmaterialen. Deze producten worden door ons geïmporteerd, geproduceerd en/of vertegenwoordigd.

STS levert aan de professionele groothandel op het gebied van sanitair, centrale verwarming, dakbedekking, luchtbehandeling, koeltechniek, electrotechniek, industrie en automotive.
Dit doen wij niet alleen in Nederland, maar in bijna alle Europese landen. Hiertoe hebben wij samenwerkingsverbanden met een aantal gelijksoortige buitenlandse ondernemingen.

Belangrijkste doelstelling is het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig, compleet assortiment, gericht op de professionele gebruiker. Belangrijk voordeel van de combinatie van deze twee productgroepen is het feit dat u voor een grote verscheidenheid aan 'kleine' producten bij één leverancier terecht kunt.

Afdeling meet- en regelapparatuur, appendages en waterbehandelingsapparatuur
STS is specialist op het gebied van meet- en regeltechniek en levert een volledig pakket aan meet- en regelapparatuur, appendages en waterbehandelingsapparatuur.
Naast vertegenwoordigingen van gerenommeerde fabrikaten als Regeltechnik Kornwestheim, Igema, Exner en Ascon, leveren wij hieraan gerelateerd een volledig pakket aan appendages.

Wij beperken ons niet tot het leveren van apparatuur, maar denken in regeltechnische oplossingen. Berekenen van regelafsluiters, samenstellen van regelkringen en configureren van regelaars zijn activiteiten die hiermee direct verbonden zijn.
                                     

 

 


©2013 Realisatie door OFB Software.
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.
Voorraad is een indicatie hier zijn geen rechten aan te ontlenen. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.