- -
Zoek op product
Reset   Zoek
Menu
Home Producten Contact Fabrikanten Vacatures Beurzen Acties
Productgroep
Gereedschappen en hulpmaterialen
Overige
Maandactie Privacy Beleid STS

Beurzen

De jaarlijkse Informatiemarkt bij Van Walraven in Mijdrecht zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 6 september van 15.00 - 21.00 uur. In verband met het 50-jarig bedrijfsjubileum van Van Walraven Bouwmaterialen gaat het een extra feestelijk informatiemarkt worden. Ook STS zal er dit jaar weer aanwezig zijn!

De Installatie Vakbeurs in Hardenberg wordt dit jaar gehouden van 11 t/m 13 september gehouden. Ook daar zal STS weer een beursstand hebben. Evenals vorig jaar staan wij in Hal 1 op stand 127. U bent van harte welkom!.

Steeds frequenter organiseren onze relaties informatieve en promotionele Marktdagen en Huisbeurzen. Een prachtig evenement met als doel het onder de aandacht brengen van het totale artikelbestand bij zowel nieuwe als bestaande klanten. Met ons uitgebreide assortiment handgereedschappen en hulpmaterialen zijn wij ook graag bij u aanwezig. Neem hier geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Michiel van der Ploeg of Peter Eulink.


©2013 Realisatie door OFB Software.
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.
Voorraad is een indicatie hier zijn geen rechten aan te ontlenen. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.